Belettering

Carrosserie Spiessens is uw specialist voor belettering en bestickering van bedrijfsvoertuigen. Onze garantie? Een herkenbare reclame of logo op uw aanhangwagen, bestelwagen, bus of vrachtwagen.

Voor de belettering of bestickering van bedrijfsvoertuigen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. De afgelopen 30 jaar zijn we uitgegroeid tot de referentie voor het beletteren en bestickeren van allerhande voertuigen. We beschikken over een professioneel atelier en een team van ervaren vakmensen die met plezier uw vrachtwagen, aanhangwagen, truck of bestelwagen onder handen nemen.

Uw bedrijfsvoertuigen zijn constant op de baan. Door ze te voorzien van uw logo of een herkenbare reclame slogan creëert u een extra uithangbord voor uw onderneming. Dit soort gratis reclame is van onschatbare waarde voor uw bedrijf. Laat uw bedrijfsvoertuigen beletteren en ontdek wat deze extra naamsbekendheid voor uw onderneming kan betekenen.

U kan bij ons terecht voor onderstaande en meer:

Belettering & bestickering: het proces

Het proces om uw voertuig te beletteren of bestickeren gaat als volgt:

  • U bezorgt ons het logo of de reclame die u op uw voertuig wilt laten drukken.
  • Wij zetten het ontwerp om in een sticker of plakletters.
  • Onze ervaren vakmensen zorgen voor een zorgvuldige plaatsing.
  • U gaat de baan op met een herkenbaar voertuig

Wilt u weten wat we kunnen doen om uw vrachtwagen, aanhangwagen, bestelwagen, bus, tankwagen, marktwagen of kraan aantrekkelijker te maken?

Meer informatie over bestickering of belettering?

Neem vrijblijvend contact op

beletteren voertuigen

Belettering van bedrijfsvoertuigen

Uw logo of bedrijfsnaam op uw voertuig? Spiessens zorgt ervoor!

ro contact1