Belettering bus

Voor de belettering van uw bus rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Het bestickeren van bussen gebeurt in onze professionele werkplaats te Bornem (prov. Antwerpen).

Belettering van bussen

Als u uw bus wilt laten beletteren bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Bestickering met logo op uw bus
  • Bestickeren van uw bus bus in de bedrijfskleuren
  • Beletteren van uw bus met bv uw slogan of andere leuze
  • Striping van uw bus
  • Een belettering op maat

Vooraleer we beginnen met de belettering, bestickering of striping van uw bus, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bussen beletteren in professionele werkplaats

Onze professionele werkplaats kan zonder probleem de grootste bussen herbergen. Omdat we uw bus in zijn geheel in onze werkplaats binnen rijden, kunnen we de belettering of bestickering van uw bus in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Belettering van bussen aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de belettering, bestickering of striping van uw bus zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de belettering of bestickering van uw bus.

Uw bus laten beletteren aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens