Belettering bus

Voor de belettering van uw bus rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. We beletteren en bestickeren uw autobussen in ons professioneel atelier te Bornem (prov. Antwerpen).

Belettering van bussen

De belettering van bussen is een job voor een vakman. Als u uw bus wilt laten beletteren bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Bestickering met logo op uw bus
  • Bestickeren van uw autobus in de bedrijfskleuren
  • Beletteren van uw bus met bv uw slogan of andere leuze
  • Striping van uw autobus
  • Een belettering op maat

Vooraleer we beginnen met de belettering, bestickering of striping van uw bus, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bussen beletteren in professionele werkplaats

Het beletteren van uw bus gebeurt in eigen atelier. In onze speciaal ingerichte werkplaats kunnen we de belettering of bestickering van uw autobus in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Uw bussen beletteren? Daarvoor bent u aan het juiste adres in onze professionele werkplaats in Bornem. Onze specialisten denken mee na over het ontwerp en houden uw wensen en noden in rekening tijdens het beletteren van uw bussen.

Belettering van bussen aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de belettering, bestickering of striping van uw bus zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de belettering of bestickering van uw bus.

Uw bus laten beletteren aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens