Beschildering vrachtwagen

Voor de beschildering van uw vrachtwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Het beschilderen van vrachtwagens gebeurt in onze eigen spuiterij te Bornem (prov. Antwerpen).

Beschildering van vrachtwagens

Als u uw vrachtwagen wilt laten beschilderen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Logo of reclame laten schilderen op uw vrachtwagen
  • Beschildering van uw vrachtwagen in de bedrijfskleuren
  • Een beschildering op maat

Vooraleer we beginnen met het beschilderen van uw vrachtwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Vrachtwagens beschilderen in eigen spuiterij

Onze spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine die zonder probleem de grootste vrachtwagens herbergt. In onze speciaal uitgeruste spuiterij kunnen we de beschildering van uw vrachtwagen in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

In onze eigen spuiterij beschilderen we uw vrachtwagen, klein of groot, volledig naar uw wens. Logo en huisstijl van uw bedrijf aanbrengen? Dat doen we met veel plezier. We beschilderen uw vrachtwagen in onze spuiterij met de kleur naar keuze en passen hem volledig aan volgens de stijl van uw bedrijf.

Beschildering van vrachtwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de beschildering van uw vrachtwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de beschildering van uw vrachtwagen.

Uw vrachtwagen laten beschilderen aan een scherpe prijs?

Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens