Belettering aanhangwagen

Voor de belettering van uw aanhangwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. We beletteren en bestickeren uw aanhanger in ons professioneel atelier te Bornem (prov. Antwerpen).

Belettering van aanhangwagens

Als u uw aanhangwagen wilt laten beletteren bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Bestickering met logo op uw aanhangwagen
  • Bestickeren van uw aanhangwagen in de bedrijfskleuren
  • Beletteren van uw aanhangwagen met bv uw slogan of andere leuze
  • Een belettering op maat

Vooraleer we beginnen met de belettering of bestickering van uw aanhangwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Aanhangwagens beletteren in professionele werkplaats

Onze professionele werkplaats kan zonder probleem de grootste aanhangwagens herbergen. In ons speciaal uitgeruste atelier kunnen we de belettering of bestickering van uw aanhangwagen in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

We beletteren uw aanhangwagens met de naam van uw bedrijf of andere informatie. Onze specialisten zorgen er in eigen atelier voor dat uw aanhangwagens zullen opvallen. Ze bespreken samen met u het ontwerp en beletteren uw aanhangwagens volgens uw wensen en noden.

Belettering van aanhangwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om het beletteren of bestickeren van uw aanhangwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de belettering of bestickering van uw aanhangwagen.

Uw aanhangwagen laten beletteren aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens