Belettering bestelwagen

Professionele belettering of bestickering van bestelwagens. Spiessens zorgt voor een opvallende reclame op uw bestelwagen.

Belettering van bestelwagens

Belettering van bestelwagens is een job voor een vakman. Als u uw bestelwagen op een professionele manier wilt laten beletteren bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Bestickering met logo op uw bestelwagen
  • Bestickeren van uw bestelwagen in de bedrijfskleuren
  • Beletteren van uw bestelwagen met bv uw slogan of andere leuze
  • Een belettering op maat

Vooraleer we beginnen met de belettering of bestickering van uw bestelwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bestelwagens beletteren in professionele werkplaats

Onze professionele werkplaats kan zonder probleem de grootste bestelwagens herbergen en is daarom uiterst geschikt voor belettering van uw bestelwagen. Omdat we uw bestelwagen in zijn geheel in onze werkplaats binnen rijden, kunnen we de belettering of bestickering van uw bestelwagen in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Belettering van bestelwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de belettering of bestickering van uw bestelwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de belettering of bestickering van uw bestelwagen.

Uw bestelwagen laten beletteren aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens