Belettering bestelwagen

Voor de belettering van uw bestelwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. We beletteren en bestickeren uw camionette in ons professioneel atelier te Bornem (prov. Antwerpen).

Belettering van bestelwagens

Belettering van bestelwagens is een job voor een vakman. Als u uw bestelwagen op een professionele manier wilt laten beletteren bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Bestickering met logo op uw bestelwagen
  • Bestickeren van uw camionette in de bedrijfskleuren
  • Beletteren van uw bestelwagen met bv uw slogan of andere leuze
  • Een belettering op maat

Vooraleer we beginnen met de belettering of bestickering van uw bestelwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bestelwagens beletteren in eigen atelier

Het beletteren van uw bestelwagen gebeurt in eigen atelier. In onze speciaal ingerichte werkplaats kunnen we de belettering of bestickering van uw camionette in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Onze specialisten beletteren uw bestelwagen in eigen atelier. Ze houden rekening met al uw wensen en noden en zorgen voor een ontwerp dat de stijl van uw bedrijf uitstraalt. Uw bestelwagen beletteren doen we met oog voor detail.

Belettering van bestelwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de belettering of bestickering van uw camionette zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor het beletteren of bestickeren van uw bestelwagen.

Uw bestelwagen laten beletteren aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens