Bestickering en belettering van uw bestelwagen

Camionette bestickeren of beletteren: maak reclame voor uw bedrijf terwijl u onderweg bent

Het grootste voordeel van uw bestelwagen of camionette te laten bestickeren of beletteren? U en uw werknemers maken op grote schaal reclame voor uw bedrijf. Dat alles terwijl u simpelweg onderweg bent naar een klant. Win-win! Bovendien is het bestickeren of beletteren van uw bestelwagens fiscaal aftrekbaar.

Uw bestelwagen laten bestickeren of beletteren? Contacteer ons voor hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs!

Camionette laten bestickeren of beletteren: eindeloze mogelijkheden

Uw bestelwagen laten bestickeren of beletteren, volledig op maat van uw wensen? Alles is mogelijk in het professioneel atelier van Carrosserie Spiessens.

  • Bestickeren met logo op uw bestelwagen
  • Bestickeren van uw camionette in uw bedrijfskleuren
  • Belettering van uw bestelwagen met bijvoorbeeld uw slogan
  • Bestickering en belettering van uw camionette volledig op maat

Voor we beginnen met de belettering of bestickering van uw bestelwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor. Zo weet u precies wat u mag verwachten en verkrijgt u altijd het gewenste resultaat.

Voordelen van uw camionette laten bestickeren

Uw bestelwagen of camionette laten bestickeren met reclame brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Mobiele reclame: de bestickerde bestelwagen fungeert als een rijdend reclamebord dat constant in beweging is, waardoor uw merk en boodschap een breder publiek bereiken.
  • Professionele uitstraling: een bestickerde camionette zorgt voor een professionele uitstraling en wekt vertrouwen bij uw potentiële klanten, wat leidt tot een positievere perceptie van uw bedrijf.
  • Lokale naamsbekendheid vergroten: door de bestelwagen te bestickeren met uw logo en contactgegevens, wordt de lokale naamsbekendheid vergroot, wat leidt tot meer lokale klanten en mond-tot-mondreclame.
  • Onbeperkt bereik: in tegenstelling tot traditionele advertentiemethoden zoals billboards of advertenties in kranten, heeft een bestickerde bestelwagen een onbeperkt bereik, aangezien deze door verschillende gebieden rijdt en zo een groter publiek bereikt.
  • Kostenbesparend: eenmaal bestickerd, vereist de camionette geen doorlopende kosten voor reclame, zoals advertenties in de media. Het is een eenmalige investering die langdurige voordelen biedt voor de zichtbaarheid en het imago van uw bedrijf.

Wij beletteren uw bestelwagens in ons eigen alterlier

Het beletteren van uw bestelwagen gebeurt in ons eigen professioneel atelier. In onze speciaal ingerichte werkplaats voeren wij de belettering of bestickering van uw camionette in zijn geheel door. Zo geniet u van een scherpe timing én prijs.

Onze specialisten in belettering van bestelwagens houden rekening met uw wensen en noden en zorgen voor een ontwerp dat perfect aansluit bij de stijl van uw bedrijf. Uw camionette bestickeren gebeurt steeds met oog voor detail.

Belettering van bestelwagens tegen de scherpste prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk tegen de scherpste prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun expertise in de strijd om de belettering of bestickering perfect uit te voeren. We leggen u graag een gedetailleerde offerte voor.

Uw bestelwagen laten beletteren tegen de scherpste prijs?