Belettering tankwagen

Voor de belettering van uw tankwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. We beletteren en bestickeren uw tankwagens in ons professioneel atelier te Bornem (prov. Antwerpen).

Belettering van tankwagens

De belettering van tankwagens is een job voor een vakman. Als u uw tankwagen op een professionele manier wilt laten beletteren bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Bestickering met logo op uw tankwagen
  • Bestickeren van uw tankwagen in de bedrijfskleuren
  • Beletteren van uw tankwagen met bv uw slogan of andere leuze
  • Een belettering op maat

Vooraleer we beginnen met de belettering of bestickering van uw tankwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Tankwagens beletteren in professionele werkplaats

Het beletteren van uw tankwagen gebeurt in eigen atelier. In onze speciaal ingerichte werkplaats kunnen we de belettering of bestickering van uw tankwagen in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Tankwagens beletteren? Onze specialisten doen het graag voor u in onze professionele werkplaats in Bornem. Reken erop dat zij de look creëren die u wenst en vertrouw hen voor het beletteren van uw tankwagens.

Belettering van tankwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de belettering of bestickering van uw tankwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de belettering of bestickering van uw tankwagen.

Uw tankwagen laten beletteren aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens