Belettering vrachtwagen

Voor de belettering van uw vrachtwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Het bestickeren van vrachtwagens gebeurt in onze professionele werkplaats te Bornem (prov. Antwerpen).

Belettering van vrachtwagens

Als u uw vrachtwagen wilt laten beletteren bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Bestickering met logo op uw vrachtwagen
  • Bestickeren van uw vrachtwagen in de bedrijfskleuren
  • Beletteren van uw vrachtwagen met bijvoorbeeld uw slogan of andere leuze
  • Een belettering op maat

Vooraleer we beginnen met de belettering of bestickering van uw vrachtwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Vrachtwagens beletteren in professionele werkplaats

Onze professionele werkplaats kan zonder probleem de grootste vrachtwagens herbergen. In onze speciaal uitgeruste werkplaats kunnen we de belettering of bestickering van uw vrachtwagen in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

De naam van uw bedrijf beletteren op uw vrachtwagens? Dat kan! Wij beletteren uw vrachtwagens volledig volgens de stijl van uw onderneming. Zo trekt u binnenkort overal op straat de aandacht.

Belettering van vrachtwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de belettering of bestickering van uw vrachtwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de belettering of bestickering van uw vrachtwagen.

Uw vrachtwagen laten beletteren aan een scherpe prijs?

Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens