Beschildering aanhangwagen

Voor de beschildering van uw aanhangwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Het beschilderen van aanhangwagens gebeurt in onze eigen spuiterij te Bornem (prov. Antwerpen).

Beschildering van aanhangwagens

Als u uw aanhangwagen wilt laten beschilderen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Logo of reclame laten schilderen op uw aanhangwagen
  • Beschildering van uw aanhangwagen in de bedrijfskleuren
  • Een beschildering op maat

Vooraleer we beginnen met het beschilderen van uw oplegger of trailer, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Aanhangwagens beschilderen in eigen spuiterij

Onze spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine die zonder probleem de grootste aanhangwagens herbergt. In onze speciaal uitgeruste spuiterij kunnen we de beschildering van uw oplegger of trailer in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

We beschilderen uw aanhangwagen volledig volgens de stijl van uw bedrijf. Onze specialisten bekijken samen met u het ontwerp voor uw aanhangwagen en beschilderen ze in onze eigen spuiterij zodat ze de gewenste look krijgt.

Beschildering van aanhangwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de beschildering van uw aanhangwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de beschildering van uw aanhangwagen.

Uw aanhangwagen laten beschilderen aan een scherpe prijs?

Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens