Beschildering bestelwagen

Voor de beschildering van uw bestelwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Het beschilderen van bestelwagens gebeurt in onze eigen spuiterij te Bornem (prov. Antwerpen).

Beschildering van bestelwagens

Als u uw bestelwagen wilt laten beschilderen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Logo of reclame laten schilderen op uw bestelwagen
  • Beschildering van uw bestelwagen in de bedrijfskleuren
  • Een beschildering op maat

Vooraleer we beginnen met de beschildering van uw bestelwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bestelwagens beschilderen in eigen spuiterij

Onze spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine die zonder probleem de grootste bestelwagens herbergt. Omdat we uw bestelwagen in zijn geheel in onze spuitcabine binnen rijden, kunnen we de beschildering van uw bestelwagen in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Beschildering van bestelwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de beschildering van uw bestelwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de beschildering van uw bestelwagen.

Uw bestelwagen laten beschilderen aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens