Beschildering bestelwagen

Voor de beschildering van uw bestelwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Het beschilderen van bestelwagens gebeurt in onze eigen spuiterij te Bornem (prov. Antwerpen).

Beschildering van bestelwagens

Als u uw bestelwagen wilt laten beschilderen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Logo of reclame laten schilderen op uw camionette
  • Beschildering van uw bestelwagen in de bedrijfskleuren
  • Een beschildering op maat

Vooraleer we beginnen met de beschildering van uw camionette, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bestelwagens beschilderen in eigen spuiterij

Onze spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine. In onze speciaal uitgeruste spuiterij kunnen we de beschildering van uw camionette of bestelwagen in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Wij beschilderen uw bestelwagen volledig naar uw smaak en houden rekening met uw wensen en noden. We zorgen ervoor dat al uw bestelwagens zullen opvallen. In onze eigen spuiterij hebben we alle middelen om uw bestelwagen te beschilderen.

Beschildering van bestelwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de beschildering van uw bestelwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de beschildering van uw bestelwagen.

Uw bestelwagen laten beschilderen aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens