Beschildering bus

Voor de beschildering van uw bus rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Het beschilderen van bussen gebeurt in onze eigen spuiterij te Bornem (prov. Antwerpen).

Beschildering van bussen

Als u uw bus wilt laten beschilderen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Logo of reclame laten schilderen op uw bus
  • Beschildering van uw bus in de bedrijfskleuren
  • Een beschildering op maat

Vooraleer we beginnen met de beschildering van uw bus , leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bussen beschilderen in eigen spuiterij

Onze spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine die zonder probleem de grootste bussen herbergt. Omdat we uw bus in zijn geheel in onze spuitcabine binnen rijden, kunnen we de beschildering van uw bus in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Beschildering van bussen aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de beschildering van uw bus zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de beschildering van uw bus.

Uw bus laten beschilderen aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens