Beschildering bus

Voor de beschildering van uw bus rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Ervaren vakmensen beschilderen uw autobus in onze eigen spuiterij te Bornem (prov. Antwerpen).

Beschildering van bussen

Als u uw bus wilt laten beschilderen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Logo of reclame laten schilderen op uw bus
  • Beschildering van uw autobus in de bedrijfskleuren
  • Een beschildering op maat

Vooraleer we beginnen met het beschilderen van uw bus , leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bussen beschilderen in eigen spuiterij

Onze spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine. In onze speciaal uitgeruste spuiterij kunnen we de beschildering van uw bus in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Onze specialisten beschilderen uw bussen in onze eigen spuiterij. We houden rekening met uw wensen en noden en zorgen ervoor dat de bus van uw dromen werkelijkheid wordt. We beschilderen uw bussen met het logo of de huisstijl van uw bedrijf.

Beschildering van bussen aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de beschildering van uw bus zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de beschildering van uw bus.

Uw bus laten beschilderen aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens