Beschildering kraan

Voor de beschildering van uw kraan rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Ervaren vakmensen beschilderen uw hijskraan in onze eigen spuiterij te Bornem (prov. Antwerpen).

Beschildering van kranen

Als u uw kraan wilt laten beschilderen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Logo of reclame laten schilderen op uw kraan
  • Beschildering van uw kraan in de bedrijfskleuren
  • Een beschildering op maat

Vooraleer we beginnen met het beschilderen van uw kraan, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Kranen beschilderen in eigen spuiterij

Onze spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine. In onze speciaal uitgeruste spuiterij kunnen we de beschildering van uw kraan in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Laat uw kranen beschilderen door Carrosserie Spiessens! In onze eigen spuiterij kunnen we al uw dromen werkelijkheid maken. Wij houden rekening met al uw wensen en noden bij het beschilderen van uw kranen.

Beschildering van kranen aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de beschildering van uw kraan zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de beschildering van uw kraan.

Uw kraan laten beschilderen aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens