Beschildering tankwagen

Voor de beschildering van uw tankwagen rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Ervaren vakmensen beschilderen uw tankwagen in onze eigen spuiterij te Bornem (prov. Antwerpen).

Beschildering van tankwagens

Als u uw tankwagen wilt laten beschilderen bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Logo of reclame laten schilderen op uw tankwagen
  • Beschildering van uw tankwagen in de bedrijfskleuren
  • Een beschildering op maat

Vooraleer we beginnen met het beschilderen van uw tankwagen, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Tankwagen beschilderen in eigen spuiterij

Onze spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine In onze speciaal uitgeruste spuiterij kunnen we de beschildering van uw tankwagen in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de als de timing ten goede komt.

Onze specialisten beschilderen uw tankwagen in onze eigen spuiterij en houden rekening met uw wensen en noden voor het creëren van een unieke look. Voor het beschilderen van tankwagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Beschildering van tankwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de beschildering van uw tankwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de beschildering van uw tankwagen.

Uw tankwagen laten beschilderen aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens