Carrosserie herstelling aanhangwagen

Carrosserie Spiessens is de referentie voor de herstelling van aanhangwagens en opleggers. We voeren de herstelling van uw carrosserie uit aan een scherpe prijs.

Carrosserieherstelling van aanhangwagens

Als uw aanhangwagen schade heeft opgelopen, brengt u hem best binnen in Bornem, bij Carrosserie Spiessens. Een team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om de carrosserie van uw oplegger of trailer te herstellen. Ons team heeft meer dan voldoende kennis om de carrosserie van eender welke aanhangwagen te repareren. Het merk doet er niet toe.

De mogelijkheden:

  • Carrosserieherstellingen
  • Uitdeuken van bumper, panelen, …
  • Schade na een ongeval herstellen

Vooraleer we beginnen met het herstellen van de carrosserie van uw aanhangwagen, leggen we u steeds een gedetailleerde offerte voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we elk project perfect inschatten en u de scherpst mogelijke prijs bieden voor het herstellen van uw oplegger of trailer.

Professionele werkplaats

Het herstellen van de carrosserie van uw aanhangwagen gebeurt in eigen atelier. Onze werkplaats in Bornem is speciaal ingericht voor opleggers, waardoor we alle carrosserieherstellingen vlot en aan een scherpe prijs kunnen uitvoeren.

Onze specialisten zorgen er in onze professionele werkplaats voor dat uw aanhangwagen zo goed als nieuw is. Alle herstellingen aan de carrosserie zijn mogelijk. Reken op Carrosserie Spiessens voor het herstellen van uw aanhangwagens.

Carrosserieherstelling van aanhangwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de herstellingen aan uw aanhangwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de herstelling van de carrosserie van uw aanhangwagen.

De carrosserie van uw aanhangwagen laten herstellen aan een scherpe prijs?

Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens