Carrosserie herstelling aanhangwagen

Carrosserie Spiessens, specialist voor de reparatie van aanhangwagens te Bornem (prov. Antwerpen). Jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op vlak van carrosserieherstellingen. Een bumper uitdeuken? Schade van een ongeval herstellen? Kinderspel voor onze vakmensen!

Carrosserie herstelling van aanhangwagens

Carrosserie Spiessens is de referentie voor de herstelling van aanhangwagens. We zorgen voor een professionele reparatie van de carrosserie van uw aanhangwagen. De afmetingen doen er niet toe. Onze speciaal uitgeruste garage is groot genoeg voor de allergrootsten onder de wegreuzen. Als de carrosserie van uw aanhangwagen schade heeft opgelopen, brengt u hem best binnen in Bornem, bij Carrosserie Spiessens. Vakmensen met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zorgen ervoor dat uw aanhangwagen er snel weer zal uitzien als voorheen.

De mogelijkheden:

  • Carrosserieherstellingen
  • Uitdeuken van bumper, panelen, …
  • Schade na een ongeval herstellen

Vooraleer we beginnen met de herstelling van de carrosserie van uw aanhangwagen, leggen we u steeds een gedetailleerde offerte voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Carrosserieherstellingen in professionele werkplaats

Onze professionele werkplaats kan zonder probleem de grootste aanhangwagens herbergen. Omdat we uw aanhangwagen in zijn geheel in onze werkplaats binnen rijden, kunnen we alle carrosserieherstellingen tegelijk doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Carrosserie herstelling van aanhangwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de carrosserieherstellingen van uw aanhangwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de herstelling van de carrosserie van uw aanhangwagen.

De carrosserie van uw aanhangwagen laten herstellen aan een scherpe prijs?