Carrosserie herstelling bus

Carrosserie Spiessens, specialist voor de herstelling van bussen te Bornem (prov. Antwerpen). Jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op vlak van carrosserieherstellingen. Een bumper uitdeuken? Schade van een ongeval herstellen? Kinderspel voor onze vakmensen!

Carrosserieherstelling van bussen

Als uw bus schade heeft opgelopen, brengt u hem best binnen in Bornem, bij Carrosserie Spiessens. Een team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om de carrosserie van uw autobus te herstellen. Ons team heeft meer dan voldoende kennis om de carrosserie van eender welke bus te repareren. Het merk doet er niet toe.

De mogelijkheden:

  • Carrosserieherstellingen
  • Uitdeuken van bumper, panelen, …
  • Schade na een ongeval herstellen

Vooraleer we beginnen met het herstellen van de carrosserie van uw bus, leggen we u steeds een gedetailleerde offerte voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we elk project perfect inschatten en u de scherpst mogelijke prijs bieden voor het herstellen van uw bus.

Professionele werkplaats

Het herstellen van de carrosserie van uw autobus gebeurt in eigen atelier. Onze werkplaats in Bornem is speciaal ingericht voor bussen, waardoor we alle carrosserieherstellingen vlot en aan een scherpe prijs kunnen uitvoeren.

Uw bus laten herstellen? Daarvoor rekent u op Carrosserie Spiessens! In onze professionele werkplaats komen alle herstellingen aan uw bussen tot een goed einde.

Carrosserieherstelling van bussen aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de herstellingen aan uw bus zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de herstelling van de carrosserie van uw bus.

De carrosserie van uw bus laten herstellen aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens