Carrosserie herstelling bus

Carrosserie Spiessens, specialist voor de herstelling van bussen te Bornem (prov. Antwerpen). Jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op vlak van carrosserieherstellingen. Een bumper uitdeuken? Schade van een ongeval herstellen? Kinderspel voor onze vakmensen!

Carrosserie herstelling van bussen

Als uw bus schade heeft opgelopen, brengt u hem best binnen in Bornem, bij Carrosserie Spiessens. Vakmensen met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zorgen ervoor dat uw vrachtbus wagen er snel weer zal uitzien als voorheen.

De mogelijkheden:

  • Carrosserieherstellingen
  • Uitdeuken van bumper, panelen, …
  • Schade na een ongeval herstellen

Vooraleer we beginnen met de herstelling van de carrosserie van uw bus, leggen we u steeds een gedetailleerde offerte voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Carrosserieherstellingen in professionele werkplaats

Onze professionele werkplaats kan zonder probleem de grootste bussen herbergen. Omdat we uw bus in zijn geheel in onze werkplaats binnen rijden, kunnen we alle carrosserieherstellingen tegelijk doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Carrosserie herstelling van bussen aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de carrosserieherstellingen van uw bus zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de herstelling van de carrosserie van uw bus.

De carrosserie van uw bus laten herstellen aan een scherpe prijs?