Carrosserie herstelling vrachtwagen

Carrosserie Spiessens, specialist voor de herstelling van vrachtwagens te Bornem (prov. Antwerpen). Jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op vlak van carrosserieherstellingen. Een bumper uitdeuken? Schade van een ongeval herstellen? Kinderspel voor onze vakmensen!

Carrosserie herstelling van vrachtwagens

Als uw vrachtwagen schade heeft opgelopen, brengt u hem best binnen in Bornem, bij Carrosserie Spiessens. Vakmensen met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zorgen ervoor dat uw vrachtwagen er snel weer zal uitzien als voorheen.

De mogelijkheden:

  • Carrosserieherstellingen
  • Uitdeuken van bumper, panelen, …
  • Schade na een ongeval herstellen

Vooraleer we beginnen met de herstelling van de carrosserie van uw vrachtwagen, leggen we u steeds een gedetailleerde offerte voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan. De reparatie van de carrosserie van vrachtwagens is de specialiteit van Carrosserie Spiessens. Onze garantie? Vakmanschap aan een scherpe prijs!

Carrosserieherstellingen in professionele werkplaats

Onze professionele werkplaats kan zonder probleem de grootste vrachtwagens herbergen. Omdat we uw vrachtwagen in zijn geheel in onze werkplaats binnen rijden, kunnen we alle carrosserieherstellingen tegelijk doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Carrosserie herstelling van vrachtwagens aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de carrosserieherstellingen van uw vrachtwagen zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de herstelling van de carrosserie van uw vrachtwagen.

De carrosserie van uw vrachtwagen laten herstellen aan een scherpe prijs?